Brød er ikke bare brød

I våre steinovnsbakte brød bruker vi 100% rene råvarer uten tilsetningstoffer som gir effekt på brødet. Vi tror at smakene kommer med tid og prosessen som gjøres underveis.  Vi har utviklet vår egen surdeig, Sursanne som vi bruker i Surdeigsbrødet vårt som er et brød som er produsert over tre dager og er uten tilsatt gjær. 

vi lager ditt ferkse daglige brød før du står opp om morgenen

I bakeriet har vi lagt opp til en logistikk og produksjon som gjør at vi kan lage enda flere av brødene våre med kaldheving over natten, med surdeig og som igjen gir mer smak, bedre krumme og en flott skorpe når brødene blir stekt i steinovnen vår. Det er en omfattende prosess med å bake disse brødene, hvor vi sper på vann underveis mens deigen elter. Når deigen er ferdig eltet legges den i store bakker og deigen strammes opp 4-5 ganger iløpet at 2-3 timer. Deretter deles deigen opp i brødemner som strammes opp og legges klar i brødkurver eller plater for å steikes på den flotte WP steinovnen vår neste morgen.  

Vi leverer brød, rundstykker og andre bakervarer til flere kantiner i Arendal samt Canvas Hotel på Hove.

 

Share This